Chef:

Koken is altijd mijn grote passie en hobby geweest.

De kruiden, specerijen, groenten, het fruit en alle andere producten gebruik ik met vreugde en natuurlijk, in de loop van de tijd, veel kennis en ervaring.

Zodoende kook ik elke dag beter, lekkerder en met een goed gevoel.

Ik heb veel van mijn moeder en oma’s geleerd en vervolgens hun kunde verfijnd.

Al mijn gerechten bereid ik met veel liefde en plezier, waarbij ik altijd de meest verse, kwalitatieve en gezonde ingrediënten gebruik. Dit met als doel om uit elk gerecht het beste te kunnen halen.

Een leuk, interessant en waardevolle punt hier is, hoe meer kennis je hebt over lekker en gezond koken, hoe afwisselender je gaat eten.

Dankzij de vele complimenten, motivatie en aanmoedigingen van mijn gezin, familie en vrienden, heb ik besloten om er nu mijn werk van te maken en ook jullie te laten meegenieten en profiteren.

 

Chef:

Cooking has always been my great passion and hobby.

The herbs, spices, vegetables, fruits and all other products that I use with much love, joy and of course over time with a lot of knowledge and experience.

 

As a result, I started cooking better and tastier every day with a good feeling.

I learned cooking from my mother and my grandmothers while finetuning it along the way.

I prepare all my dishes with great love and pleasure, always using the freshest, highest quality and healthy ingredients, with the aim of getting the best out of every dish.

A nice, interesting and valuable point here is, the more knowledge you have about tasty and healthy cooking, the more varied you will eat.

Thanks to the many compliments, motivation and encouragement from my family, relatives and friends, I have decided to make it my job (now) and let you enjoy and benefit as well.